fredag 13 juni 2014

Jars to the kitchen

Jag har snöat in på det där med griffeltavlefärg och här har jag målat på ett par burkar till köket. Jag stansade ur en snygg spellbinderram i ett cardstock. Jag använde den negativa biten och tejpade fast på burken innan jag stöpplade med griffeltavlefärg. Jag stöpplade fyra lager färg och jag kan härda den för diskmaskin antingen genom att bränna av burkarna i ugnen eller låta dem vara i 21 dagar, då har färgen härdat.

Ha en fin helg!

**************

I really like chalkboard paint. With help from a cardstock and a nice Spellbinder die I made some nice jars the the kitchen. I attached the negative piece from the die to the jar and painted with chalkboard paint. I painted it in four layers and if I wanna put the jars in the dishwasher, I can either harden the paint in the owen our leave it be in 21 days.

Have a nice weekend!

Material
Martha Stewart Craft Paint Chalkboard Black PL32217
Martha Stewart Craft Paint Gesso Primer White PL32314
Martha Stewart Craft Paint Foam Pouncers Set 6pc PL32243
Martha Stewart Craft Paint Basic Brush Set 5pc PL32244
Spellbinder Nestabilities Floral Ovals S4-356
Bazzill Basics Mono 12" x 12"    


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...