Fortsätt till huvudinnehåll

For Mothers Day...

Detta grattiskort skickade jag och min man till min svärmor/hans mamma på morsdag. Kortet skapade jag till en grattiskorttävling som vi hade på Ärla pysselträff. Träffen var den 17:e maj så självklart firade vi våra grannars självständighetsdag (de firar att de slapp oss svenskar som chefer ;) ) med att skapa i de norska färgerna. :)

Ha en RIKTIGT fin midsommar!

**********

I made this card for my mother in law for Mothers Day. The card was made at the 17th of May and that why I have use the colours of the norwegian flag. The 17th of May are their Liberty Day, the liberty from Sweden actually. ;)

Have a REALLY nice midsummer!Material
Bazzill Basics Thunder Trio #1 White T10-1001 
Spellbinder Nestabilities Floral Ovals S4-356
Marianne Design Bright Blue RB2208
Martha Stewart Craft Paint Gesso Primer White PL32314
Martha Stewart Craft Framed Dots Punch Around the Page Set 40-60044
Martha Stewart Craft 24 Vial Glitter Multi-Pack M111102
Prima Marketing Mini Sachet Flowers Surf 565985
Prima Marketing Flowers Cartographer Wanderer 574574
Prima Marketing Chalk Edger Blue Jay 891060
Silhouette Cameo 12 tum 199215 
Spellbinder Nestabilities Floral Ovals S4-356      
  

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!