Fortsätt till huvudinnehåll

Tjejkväll / Girl's Night Out

En tjejkväll med ett par öl, något gott att äta och kul sällskap - det är bland det bästa som finns! En kväll i höstas fick jag och Malin chans att ha en sån mysig kväll. Vi gick till ett uteställe där jag bor och njöt ett par timmar - som ni ser stod räkmacka på menyn. 

Jag har gjort min sida med nästan bara produkter från Prima Marketing - stencil, Color Bloom spray, mönstrade papper och dekorationer. 

* * *

A girl's night out with a couple of beers, something nice to eat, and fun company - that's one of the best things I know! A night last autumn me and Malin had the chance to have one of those lovely nights. We went to a restaurant in my neighbourhood and enjoyed our evening - as you can see an open shrimp sandwich was on the menu.

I have created my page using almost only products from Prima Marketing - stencil, Color Bloom spray, patterned papers and embellishments.

Materiallista / List of supplies
Bazzill Classic White T10-1005
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
Martha Stewart Craft Paint Stucco Effect PL32188
Martha Stewart Craft Paint Gesso Primer White PL32314
Martha Stewart Craft Paint Basic Brush Set 5pc PL32244
Prima Marketing 12x12 Stencil Wood Grain 564810
Prima Marketing Sparkling Pastels Storm Cloud - Color Bloom 573768
Prima Marketing Cartographer Collection Kit 990190 (paper and stickers)
Prima Marketing Princess Tags and Tickets 573263
Prima Marketing Cartographer Flair Buttons 990138
Prima Marketing Frost Flowers Snow Drop Roses 565756
Marianne Design Green and Off-white Paper Roses RB2217
Marianne Design Pretty pink RB2205
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!