Fortsätt till huvudinnehåll

Romantiskt kuvertkort / Romantic envelope card

Vår, försommar, sommar - det är tid för bröllop! 

Eftersom jag tycker att Primas härliga papper är så romantiska så gjorde jag ett kuvertkort i neutrala färger som kan passa till ett brudpar. Kortet är vikt av ett ark mönstrat papper (12x12 inches - ca 30,5x30,5 cm) och inuti har jag skurit till en bit vit cardstock som man kan skriva sin hälsning på.

* * *

Spring, early summer, summer - it's time for weddings!

Since I find Prima's lovely patterned papers so romantic, I made an envelope card in earth tones - a card that could suit a bride and groom. The card is one 12x12 inch patterned paper folded into an envelope and inside it there is a card, cut from white cardstock, on which you can write your congratulations.

* * *

Om jag inte blir bjuden på bröllop inom den närmsta framtiden så kan jag ju alltid använda detta kortet till något annat eftersom jag inte satt på någon text. Smart va? ;)

* * *

If I don't get a wedding invitation within the near future, I can always use this card for something else, as I haven't put any text on it. Clever, isn't it? ;)


Materiallista / List of supplies:

Prima Marketing Cartographer Collection Kit 990190
Prima Marketing Cartographer Tags and Tickets 573225
Prima Marketing Frost Flowers Snow Drop Roses 565756
Bazzill Cardstock Classic White T10-1005
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
Martha Stewart Craft Flourish Edge Punch 42-40096
Marianne Design Green and Off-white Paper Roses RB2217
Marianne Design Fleur Vintage Lace JU0898
Marianne Design Creatable Tinys Love Birds LR0298
Marianne Design Collectable Banners and Text Every Day COL1324Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!