Fortsätt till huvudinnehåll

Primas Frank Garcia teaches in Sweden!

I måndags var det då dags för den andra kursen med Frank Garcia från Prima Marketing i samarbete med Hobbyworld och Pyssloteket. På denna kurs fick vi få lära oss att skapa ett minialbum. Det var så himla kul och slutresultatet blev ju så himla fint! :) Om ni får chansen att gå kurs med Frank i framtiden, ta den! Han är sympatisk, rolig och otroligt duktig som lärare och artist.

*********

Last Monday, it was time for the second class with Frank Garcia from Prima Marketing in collaboration with Hobbyworld and Pyssloteket. In this course we learn how to create a mini album. It was so much fun and the end result was wonderful! :) If you ever get the chance to take a class with Frank in the future, take it! He is awesome, funny and a incredibly talented teacher and artist.


Ett helt underbart kit med massor av Primaprodukter från serien Seashore.

*********

One absolutely wonderful kit with Prima Marketing products from the Seashore Collection.


Snäckor och ramar har fått sig en omgång med vit akrylfärg.

*********

Seashells and frames are painted with white acrylic paint.


Efter ett par omgångar med underbara Prima Color Bloom Spray.

*********

After a couple of rounds with the awesome Prima Color Bloom Spray.


Grundbasen är klar, nu ska det dekoreras. :)

*********

The base is done, let's decorate! :)Nästan hela klassen, några ville inte vara med på bild.

*********

Almost the whole class, some ladies did'nt wanna join the picture.


Jag och den fantastiska läraren Frank Garcia från Los Angeles. 

*********

Me and the great teacher Frank Garcia from Los Angeles.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!