Fortsätt till huvudinnehåll

Primas Frank Garcia håller kurs i Sverige!

Nu, alla kära pysslare, har ni chansen att få göra något utöver det vanliga! Prima Marketings Frank Garcia kommer till Sverige med hjälp av Hobbyworld! Han kommer hålla en del kurser runt om i Sverige i hur man gör ett album och hur man gör en layout i typisk Frank-stil.

Layouten är en Mixed Media-layout, se nedan, som kommer att skapas i den sprillans nya serien Time Traveler och här ser ni Frank's eget inlägg om just den layouten och att han ska komma till oss i Sverige.

Albumet som Frank kommer att hålla en kurs i är ett Mixed Media-album, skapat av den underbara Seashore-kollektionen, se nedan. Här ser ni Franks eget inlägg om albumet.

Turnéplanen ser ut som följer:

Onsdag 14 Maj, Stockholm - I regi med Pyssloteket -  Mixed Media Layout
Torsdag 15 Maj, Örnsköldsvik - I regi med Scraphuset - Mixed Media Album
Lördag 17 Maj, Halmstad - I regi med Scrapweb - 1 klass Mixed Media Layout & 1 klass Mixed Media Album
Söndag 18 Maj, Gånghester - I regi med Pysselskafferiet - 1 klass Mixed Media Layout & 1 klass Mixed Media Album
Måndag 19 Maj, Stockholm - I regi med Pyssloteket - Mixed Media Mini album

Varje kurs kommer att vara i ca tre timmar. I utbildningen ingår material till ett värde av 890:- Klicka ovan på respektive länk till vilken kurs du vill gå och anmäl dig hos den butik du valt.

Missa inte detta fantastiska tillfälle att få lära av en av världens främsta inspiratörer!
Kommentarer

  1. Jättekul!! Så synd att det inte finns någon affär i Malmö/Skåne som tar chansen att få Frank dit,....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Synd också att det inte var nån scrapaffär som nappade på det i och runt Gbg. Hade väldigt gärna gott på den isåfall. Men han kanske kommer tillbaka till Sverige nån gång och hoppas då att han besöker oss i Gbg eller i närheten.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!