Fortsätt till huvudinnehåll

My Place

Härom helgen så hade jag ordnat en pysselträff i Ärla, där jag bor. Vi var närmare 30 tjejer som satt och pysslade från åtta på morgonen till elva på kvällen. Så himla roligt att så många ville komma på min träff och ännu roligare var det att fem fina vänner inklusive min bästaste syster kom ner från Norrland till mig. :) Det värmde i hjärtat vill jag lova!

Jag skapade den här tavlan till mitt pysselrum på den träffen, jag målade canvasen med Gesso, använde Stucco/Molding Paste tillsammans med en stencil. Jag målade med Gesso igen och sedan sprayade jag med Color Bloom Spray för att till sist täcka det mesta med härligt glitter. Blommor och en skylt fick vara med att fullborda tavlan. Enkelt men jag gillar det. :)

Ha nu en fin helg! Idag ska jag vara på hårdsrocksfestival hela dagen och sent ikväll så får jag se Metallica igen, som jag längtar!

*************

I arranged a crafty event the other weekend in my village. Almost 30 women enjoyed scrapbooking from eight in the morning until almost midnight. It was so funny that so many wanted to join in and I was SO glad that five friends, including my darling sister, came from the northern part of Sweden for my sake. That was truly candy for my heart. :)

I created this painting for my crafty room. I painted the canvas with Gesso, used Stucco/Molding Paste with a stencil. I painted it again with Gesso, sprayed with Color Bloom Spray and the put a layer of glitter above everything. Some flowers and a sign to complete it. Simple but I like it. :)

Have a really nice weekend! I'm off to a heavy metal-festival the whole day and late tonight will I finally see Metallica again, I'm so eager!! :)


Material
Prima Marketing Color Bloom Spray Sparkling Pastels Soft Teal 573782
Prima Marketing Ingvild Bolme Street Signs 892166
Prima Marketing Flower Something Blue Veil 575236
Prima Marketing Flower Seashore Marine Life 574963
Martha Stewart Craft Paint Stucco Effect PL32188 
Martha Stewart Craft Paint Gesso Primer White PL32314 
Martha Stewart Craft Paint Glitter Finish PL32311


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!