Fortsätt till huvudinnehåll

Mitt hjärta / My love

Idag bjuder jag på ett enkelt och kärleksfullt kort, ett kort som jag har gjort med hjälp av ett par stansar från Martha Stewart Crafts. När man bygger ihop flera lager på det här viset tycker jag det är effektfullt att sätta 3D-kuddar emellan så att varje lager syns ordentligt.

* * *
Today I will show you a simple card full of love, a card I've created using a couple of punches from Martha Stewart Crafts. When building layers in this way I like to use 3D-foam squares so that every layers pops out.


De tre hjärtana har jag gjort av nio utstansade hjärtan som jag vikt till och limmat ihop för att få en 3D-effekt.

* * *

The three hearts on the card are made of nine punched out hearts. I've folded them and glued them together to get a 3D effect.

* * *

Materiallista / List of supplies:
Bazzill Classic White T10-1005
Bazzill Pomegranate Trio #3 Pomegranate T2-227
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
Basic Grey True Love Collection pack C-TRU-4004
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
Martha Stewart Crafts Double Loops Punch Around The Page Set 42-60002
Martha Stewart Crafts Heart Punch M283020
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!