Fortsätt till huvudinnehåll

Minialbum with Frank Garcia!

I måndags var det dags för kurs nr 2 med fantastiska Frank Garcia från Prima Marketing. Kursen var ordnad i samarbete mellan Hobbyworld och Pyssloteket. På denna kurs så skapade vi varsitt minialbum i underbara Seashore-kollektionen. Jag hade så himla kul och det var riktigt inspirerande! Jag har aldrig gjort ett album innan så det var riktigt roligt att lära sig en av dessa tekniker. Här visar jag upp en del av mitt album. :)

Ha en RIKTIGT fin helg i solen!

*************

Last Monday was the day for class no2 with the fantastic Frank Garcia from Prima Marketing. The class was arranged in cooperation between Hobbyworld and Pyssloteket. It was a class for making a minialbum in the wonderful Seashore collection. I had so much fun and it was really inspiring! I have never made an album before so it was really fun to learn about one of the techniques. Here comes some picture of parts of my album.

Have a REALLY nice weekend in the sun!

Material
Prima Marketing Seashore Sea Breeze 813574
Prima Marketing Seashore Sea Horse 813581
Prima Marketing Seashore Sea Shell 813567
Prima Marketing Seashore Shell Postage 813604
Prima Marketing Seashore Under the Sea 813635
Prima Marketing Burlap Sheet 571986
Prima Marketing Seashore 3x4" ATC Card Pad 814090
Prima Marketing Seashore 4x6" Journaling Card Pad 814052
Prima Marketing Seashore Chipboard Pieces 813727
Prima Marketing Seashore Say It In Crystals 573201
Prima Marketing Seashore Tags and Tickets 573270
Prima Marketing Seashore Under the Sea 813635
Prima Marketing Ingvild Bolme Street Signs 892166
Prima Marketing Flowers Merci Springtime 566708
Prima Marketing Flowers Odette Aqua 566586
Prima Marketing Flowers Tatiana Oceana 566371
Prima Marketing Flowers Cherise White 558123
Prima Marketing Color Bloom Spray Vintage Metal Antique Gold 573843
Prima Marketing Color Bloom Spray Vintage Metal Gold Foil 573805
Prima Marketing Color Bloom Spray Vintage Metal Worn Leather 573829
Prima Marketing Color Bloom Spray Sparkling Pastels Soft Teal 573782
Prima Marketing Resin Frame Antique White 572372
Bazzill Basics Board Gray 6x6 303182 
Bazzill Basics Mono Chocolate Trio #1 Vanilla T8-808 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!