Fortsätt till huvudinnehåll

Min Tjej/My Girl

Allt för sällan använder jag svart cardstock i bakgrunden på layouter. Men det ger en härlig effekt.
***
I rarely use black cardstock in the background of layouts.

Har använt blommor från Prima och Marianne design.
***
Have used some flowers from Prima and Marianne DesignI bakgrunden har jag lekt med Martha Stewart färger. Färgerna har jag spätt ut med vatten för att få dem mer transparenta.
***
In the background, I have been playing with  Martha Stewarts craft paint. I have mixed the paint with water to make them more transparent.

Sytt lite med symaskinen för att få ytterligare en dimension.
***
I have sew with the sewing machine to get more dimension.


Happy Scrapping!

Material:
Bazzill Basics Mono Thunder Trio #1 White T10-1001 
Bazzill Basics Mono Thunder Trio #3 Thunder T10-1076
Prima  Cartographer SIIC 573157
Prima Cartographer Metal Paper Clips 572976
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900
Sticko Alpha Large White Foam Stickers 52-50008
Marianne Design Flower Romantic Lace JU0913
Marianne Design Pretty pink RB2205
Marianne Design Peach Paper Roses RB2218
Marianne Design Lavender RB2210
Marianne Design Bright Blue RB2208
Spellbinders Shapeabilities Peacock Feathers S4-429
MyStik™ Permanent Strips Dispenser 01650-6
Martha Stewart Craft Glitter 10-color Set PL32309
Martha Stewart Craft Satin Surf PL32016
Martha Stewart Craft Satin Jacaranda PL32030
Martha Stewart Craft Satin Piglet PL32036 
Martha Stewart Craft Paint Gesso Primer White PL32314 
Martha Stewart Crafts - Paper Trimmer M281055
Scrapbook Adhesive - 3D Foam Squares - White, Variety Pack 01614-10

                                                           Hobbyworld´s återförsäljare/Retailers


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!