Fortsätt till huvudinnehåll

Malin goes Prima with Frank Garcia!

I onsdagskväll så åkte jag till Stockholm för att gå på kurs med Prima Marketings fantastiska kursledare Frank Garcia. Hobbyworld i samarbete med flera olika pysselbutiker, i detta fall Pyssloteket, har anlitat Frank för en vecka turnerande i Sverige. En sympatisk, rolig och otroligt inspirerande kursledare! Vi fick göra hans layout Timeless i serien Time Traveller. Det var SÅ himla roligt och jag är så glad att jag anmält mig till kursen på måndag då vi ska göra ett minialbum i serien Seashore. :)

Så här blev mitt resultat av Franks fina layout.

Ha en riktigt fin helg, det ska jag ha! :) Ikväll kommer mina finaste syster Lisa och fyra jättefina Vänner från Norrland hem till mig. Imorgon är det nämligen pysselträff hos mig i Ärla med en hel bunt härliga människor! :)

*********************

Last Wednesday evening, I went to Stockholm to attend a course with Prima Marketing's fantastic instructor Frank Garcia. Hobbyworld in collaboration with several crafty stores, in this case Pyssloteket, has hired Frank for a week touring in Sweden. A sweet, funny and incredibly inspiring instructor. We got to make his layout Timeless Series Time Traveller. It was SO much fun and I'm so glad I signed up for the course on Monday as well, then we'll do a mini-album in the series Seashore. :)

So here was my result of Frank's great layout.

Have a nice weekend, I sure will! :) Tonight my finest sister Lisa and four lovely friends from northern home will arrive to me. Tomorrow is there time for a loooong day of crafting and joy here in Ärla with a whole bunch of lovely people!Material
Prima Marketing Vintage Metal Worn Leather - Color Bloom 573829
Prima Marketing Vintage Metal Vintage Coal- Color Bloom 573799
Prima Marketing Vintage Metal Gold Foil - Color Bloom 573805
Prima Marketing Time Traveler's Memories- NO. 70 813888
Prima Marketing Time Traveler's Memories- Dark Lines 813895
Prima Marketing Time Traveler's Memories- Tickets Only 813918
Prima Marketing Time Traveler's Memories- Make Time 575069
Prima Marketing Time Traveler's Memories- Moment in Time 575007
Prima Marketing Time Traveler's Memories- Say it in Crystals 573171
Prima Marketing Junkyard Findings Gears 891602
Prima Marketing Vintage Mechanicals - Flowers Small 960407
Prima Marketing Cherise Cinder 558178
Prima Marketing Pendant 961107


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!