Fortsätt till huvudinnehåll

Glassälskare / Ice cream lover

Min dotter älskar glass - som de flesta barn - och på den här layouten har jag kombinerat hennes rosa/vita/gröna glass med ett perfekt mönstrat papper från Basic Grey. Färgerna var klockrena! Jag toppade skapelsen med en stor stjärna och ett blomsterarrangemang med en stor, rosa blomma från Prima Marketing i blickfånget.

* * * 
My daughter loves ice cream - like most kids - and on this page I have combined her pink/white/green ice cream with a perfect patterned paper from Basic Grey. The colours were spot on! I topped the page with a big star and a flower arrangement with a big, pink flower from Prima Marketing at the centre of attention.
Materiallista / List of supplies:
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
Martha Stewart Craft Classic Butterfly Medium Punch M283010
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Bazzill Cardstock Classic White T10-1005
Bazzill Cardstock Orange Peel Black T10-1022
Basic Grey Spice Market Collection Pack C-SPC-4527
Basic Grey Spice Market Collection Mixed Brads BG-SPC-4540
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900
Sizzix Bigz Die - Stacked Stars 658771
Marianne Design Pretty pink RB2205
My Minds Eye Chalk Studio 2 Enamel Dots CS3020
My Minds Eye Now and Then Dorothy Pretty Label Stickers NT1013
EC Shape Studio Heart 25 SST-15
EC Bubble Caps Clear Heart 25 SSA-17
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30
Sticko Black Large Serif Foam Glitter Alphabet Stickers SPABC182Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!