Fortsätt till huvudinnehåll

Card and gift with the same material - part 1

Idag tänkte jag visa er två olika alster med samma material. Först ut kommer ett kort med papper från Tim Holtz och en massa utstansade detaljer i Bazzill Cardstock. Kortet är tänkt att ges bort tillsammans med en gåva för till exempel konfirmanden, gratulanten eller varför inte bröllopsparet. Gåvan som jag altrat visar jag i eftermiddag så se till att komma tillbaka. :)

****************

Today it's time to show you a couple of things that I made with the same papers from Tim Holtz and a lot of punched details in bazzill Cardstock. The mention was to give the card away along with a gift, reciever can be the confirmee, the birthday-child or why not the wedding couple? The gift that I have altered in the same materail will be seen here this afternoon so stay tuned. :)
Material
Bazzill Basics Mono Thunder Trio #3 Thunder T10-1076
Tim Holtz Mini Stash Menagerie TH93111
Sizzix Sizzlits Decorative Strip Die TH -Spring Greenery 659573
Spellbinders Shapeabilities D-Lite Frame One S2-001
Martha Stewart Crafts Butterfly Stamp And Punch 42-25010
Martha Stewart Crafts Punch Around the Page - Chevron Fence 42-60094
Prima Marketing Mini Sachet Flowers Lakeside 565947Kommentarer

  1. Underbart kort (+gåva) som finns i min ägo! *stolt och glad* :D

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!