Fortsätt till huvudinnehåll

Bröllopsplanering/Weddingplans

Att göra förberedelser inför bröllop är alltid roligt. Det är trevligt när inbjudan och dukning håller en röd tråd.
Här är det färgerna vit, svart och turkost.
***
Making preparations for weddings is always fun. It's nice when invitations and table settings is a common thread.
Here are the colors white, black and turquoise.


Ett ganska enkelt kort, med en prickig embossingfolder och en härlig rosett från Sizzix.
***
A fairly simple card, where I used a lovely bow from Sizzix.Har använd dessa härliga pärlemorpapper från Bazzill. De ger en härligt lyxig känsla.
***
Have used these beautiful pearl paper from Bazzill. They provide a wonderfully luxurious feeling.Till dukningen eller bordsplaceringen så kan du stansa ut dessa påfåglar som kan hänga på glaset.
***
For the table setting or table placement so you can punch out these peacocks that can hang on the glass.
Happy Scrapping!

Material:
Sizzix Bigz Die - Bow Tie, 3-D 658977
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900
Sizzix Textured Embossing Folders2PK-PolkaDots&Starflower 658990
Sizzix Thinlits Die Set 2PK - Perching Place Card, Peacock 65893
Bazzill Wedding White Satin T12-1222
Bazzill Marshmallow 12x12 T10-1083
Bazzill Basics Mono Thunder Trio #3 Thunder T10-1076
Epiphany Crafts Bubble Caps Clear Heart 25 SSA-17
Epiphany Crafts Button Studio Heart 20 BST-06
Artemio Pearls Round Ivory 11006523
Marianne Design Creatable Anjas Border LR0300
Martha Stewart Crafts - Paper Trimmer M281055
Scrapbook Adhesive - 3D Foam Squares - White, Variety Pack 01614-10

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!