Fortsätt till huvudinnehåll

ATC - Artist Trading Cards

Idag ska jag visa er ett gäng ATC, alltså Artist Trading Cards.
Vissa av er vet ju precis vad det är, men några kanske aldrig hört talas om det?
Wikipedia kan man läsa om exakt vad det är.
Här hos Hobbyworld får man se några på bild! ;-)
***
Today I'm going to show you som ATC, Artist Trading Cards.
Some of you knows exactly what it is, but some of you might never have heard of it?
Go to Wikipedia to read all about ATC.
Here on Hobbyworlds' blog you can see them "live"! ;-)Jag hade gesso på vit cardstock, lät det torka, och färgade sedan in korten
med Martha Stewarts akrylfärg i olika färger.
Jag använde ett finger för att applicera färgen.

***
I used gesso on white cardstock. After it had dried I colored
the cards with Martha Stewart acrylic paint i different colors.
I used my finger to apply the paint on the cardstock.
Jag har använt snygga papper från Basic Grey med rese-tema.
Jag tycker det passar bra ihop med de fina träkamerorna då
åtminstone jag brukar fotografera extra mycket när jag är ute och reser!
***
I have used lovely papers from Basic Grey that have a travel theme.
I think it matches the gorgeous wooden cameras since
at least I'm always taking alot more pictures when I'm travelling!
Och så allra sist kommer en bild på alla korten samlade!
***
Finally, a picture to show all the cards together!


Tack för mig!
Fortsätt håll utkik i Hobbyworlds härligt inspirerande blogg.
Mig träffar ni igen nästa torsdag!
***
Thank you so much!
Do remember to check out Hobbyworlds' inspiring blog daily.
You'll see me again next Thursday!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!