Fortsätt till huvudinnehåll

Stansar/Punches

Hejsan!
42-70069 - arabesk
Åh så jag älskar stansar!
För en minimal tidsåtgång får jag fantastiska mönster i alla möjliga former. :) För ett tag sedan visade jag nya stansar och lite annat på en demo just för att visa hur enkla de är. Här har jag gjort två askar, och lagt till mönster med hjälp av mina stansar.
**********
Hello!
How I love these punches!
With just a minimal amount of time I get the most fantastic pattern in all kind of shapes. Some time ago I had a demo just to show how easy they are to use. Here I have folded two boxes, and added some pattern with my punches. 
IMG_6764
IMG_6766
IMG_6767
IMG_6768
IMG_6769
IMG_6770
Material/List of supplies

Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
Martha Stewart Crafts Deep Edge Punch - Arabesque Chain 42-70069

Martha Stewart Crafts Deep Edge Punch - Quarterfoil Trellis 42-70067
Martha Stewart Crafts Layering Punch - Geometric Star 42-36023
Martha Stewart Crafts Large Double Punch - Arabesque Flower 42-35042
Bazzill Basics Fourz Brown #1 French Vanilla T8-811
Bazzill Basics Fourz Burnt Yellow #1 Tapioca T4-427 
Bazzill Basics Fourz Dusty Rose #4 Brocade T1-142
Bazzill Basics Fourz Dusty Rose #1 Mauve Ice Utgår T1-137
Artemio Mini Glue Gun VIMGG
Artemio Refill Till Mini Glue Gun VIMGGR
Adhesive Value Pack 01697-30 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!