Fortsätt till huvudinnehåll

Roses, i just love them!

Finns det några underbarare blommor än rosor? Jo, det gör det säkert, men jag gillar dem verkligen! Dessa fick jag av min mor på min födelsedag förra året. Jag bara älskar färgerna! Speciellt i december. 

*****

Are there any more wonderful flowers than roses? I guess there are, but I sure like them alot! :) I got theese flowers at my birthday last year, from my mother. I just love the colours. Especially in december! :)
Material/List of Supplies

Tim Holtz Mini Stash Menagerie TH93111
Bazzill Fourz True Gray #4 Blackbird T10-1037 
Bazzill Fourz Olive #4 Capers T5-594 
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900
Sizzix Sizzlits Decorative Strip Die TH -Spring Greenery 659573 
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
Martha Stewart Crafts Deep Edge Punch - Quarterfoil Trellis 42-70067
Martha Stewart Craft Christmas Glitter Glue 4-pack 40-00013
EK Success Retro Flower Large Punch 54-30044
Prima Marketing Chalk Edger Dark Rust 891015 
Marianne Design Yellow Paper Roses RB2213
3D Foam Squares - White, Variety Pack 01614-10
MyStik™ Permanent Strips Dispenser 01650-6


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!