Fortsätt till huvudinnehåll

Lådor till ATC kort/ Boxes for my ATC cards

Har samlat på mig en hel del ATC kort. Dessa vill jag förvara i lådor. Det blev tre stycken som är lite olika men som ändå matchar varandra.
***
I have gathered a lot of ATC cards. These I want to store in boxes. I have three pieces that are a little different but still  they match together.

Grundat lådorna med Gesso. Sedan har jag använt Martha Stewart färger, tillsammans med olika stenciler.
***
I have painted the boxes with gesso. After that I have used some stencils from Martha Stewart with Martha Stewart Paint.

Klätt in askarna med tapet och på tapeten har jag använt Silk Screens från Martha Stewart. Gillar verkligen dessa då de ger ett otroligt fint mönster.
***
Dressed in boxes with wallpaper and on the wallpaper I have used Silk Screens from Martha Stewart. I really like these because they provide an incredibly nice pattern.


En enklare låda med där jag använt mig av ett användbart alfabet.
***
Made a more simple box, where I have used a useful alphabet.


Material/Supplies:
Martha Stewart Craft Paint Satin Wedding Cake PL32076
Martha Stewart Crafts Paper Trimmer M281055
Martha Stewart Craft Paint Gesso Primer White PL32314
Martha Stewart Crafts - Pearl Aquarium 32123
Martha Stewart Crafts - Pearl Aquarium 32123
Martha Stewart Craft Paint Basic Brush Set 5pc PL32244
Martha Stewart Craft Paint Foam Pouncers Set 6pc PL32243
Epiphany Craft Metal Charms Round 25 14-48
Epiphany Craft  Bubble Caps Clear Round 25 SSA-16
Martha Stewart Crafts Fancy Alphabet Stencil set PL32275 
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!