Fortsätt till huvudinnehåll

Konfirmationskort / Confirmation card

Nu börjar det närma sig konfirmationstider och mitt alster idag är just ett konfirmationskort. Jag ville ha ett väldigt vitt kort, men ändå med lite färg, så jag mattade ner de lila rosorna och målade några utstansade fjärilar med Martha Stewarts craft paint. Det är tjusningen med att ha olika färger hemma - du kan alltid måla dekorationer så att du får de färgerna du vill ha på ditt alster - det är ju inte alltid man har dekorationer i exakt rätt färger, eller hur?

* * *

Confirmation time is closing in here in Sweden and today's creation is a Confirmation card. I wanted to keep it fairly white, but still with a touch of colour, so I painted the lavender roses with white and painted a few punched out butterflies with Martha Stewart craft paint. I really love that about having paints at home - you can always paint your embellishments to suit your creation - you don't always  have the right colour embellishments at home, right?
Materiallista / List of supplies:

Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
Bazzill Cardstock Classic White T10-1005
Sizzix Textured Embossing Folders 2PK-Pinwheels & Stripes 658989
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900
Spellbinders Timeless Rectangles S5-158
Martha Stewart Craft 3-in-1 Classic Butterfly Punch M283036
Martha Stewart Craft Paint Satin Wedding Cake PL32076
Martha Stewart Craft Paint Pearl Twilight Blue PL32120
Martha Stewart Craft Paint Basic Brush Set 5pc PL32244
Prima Marketing Frost Flowers Snow Drop Roses 565756
Marianne Design Lavender RB2210
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30Kommentarer

  1. Oh Wow this is stunning and so elegant. I love the purple against the white x

    SvaraRadera
    Svar
    1. Thanks so much, Tracy! :D Purple is a colour I find difficult to use, but sometimes I challenge myself... :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!