Fortsätt till huvudinnehåll

En tjejig present / A Girly Gift

En present till någon som konfirmerar sig (eller en present i största allmänhet) kan vara rolig att anpassa till personen som ska få den. Dagens alster är en presentpåse till en tjejig tjej, en påse som innehåller just en tjejig present. 

Jag har använt pastelliga färger med tanke på årstiden, och rosa med tanke på att jag ville göra presentpåsen lite extra tjejig.

* * *
A gift for someone who celebrates confirmation (or a gift for any occasion) is fun to cosumize for the person who is about to recieve it. Today's creation is a gift bag for a girly girl; a gift bag with a girly gift. 

I have used pastel colours considering the time of year, and pink because I wanted to make the gift bag a bit more girly.

Materiallista / List of supplies:
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
We R Memory Keepers Gift Bag Punch Board 71333-3
Bazzill Cardstock Classic White T10-1005
Bazzill Cardstock Orange Peel Black T10-1022
Spellbinders Nestabilities Timeless Rectangle S5-158
Spellbinders Nestabilities Decorative Labels Eight S5-148
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900
Epiphany Crafts Shape Studio Pennant 25 SST-50
Epiphany Crafts Bubble Caps Clear Pennant 25 SSA-52
Basic Grey Mini Alpha Stickers White BAS-3989
Prima Marketing Princess Tags and Tickets 573263
Prima Marketing Giselle Flowers Mermaid 566395
Marianne Design Roses are red RB2204
Marianne Design Green and Off-white Paper Roses RB2217
Prima Marketing Chalk Edger Pastel Pink 891725
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!