Fortsätt till huvudinnehåll

Demokväll hos en återförsäljare/ Make and take at a retailer

I mars var jag hos en återförsäljare i Karlstad och demade produkter från Martha Stewarts sortiment. Det var punchar, skärmaskin, Deluxeskärare, glasmatta, cirkelstans, cirkelskärare mm. 
************
In March, I was at a retailer in Karlstad and demonstrated products from Martha Stewart. There were punches, cutting machine, glass mat, circle border punch, circle cutter, etc..
Jag demonstrerade först alla produkter och sen fick alla kunder själv göra en varsin ask.
************
I demonstrated all the products and then the customers did a make and take.
Hade förberett några saker för att visa vad du kan använda puncharna till. Här är ett tallriksunderlägg med servetthållare.
*************
I had prepared a few things. Here's a underlay with napkin holders.
Det går jättebra att puncha i vinyl från silhouette och jag gjorde här en etikett till en glasburk. Bokstavsstansarna kommer från Spellbinders. Vinylen skadar inte underlaget och jag har många väggord här hemma med just denna vinyl. Tröttnar man så är det bara att ta bort och den lämnar inga spår.
************
It works great to punch in vinyl from Silhouette and I made this label to a glass jar. Letter punches are from Spellbinders. The vinyl does not harm the surface and I have many walldecorations here at home with this vinyl. If you get tired of it you just remove it.
Förberedde även några påskaskar. Dessa askar fick kunderna testa att göra själv.
************
I also prepared some Easter boxes. 
Med den lilla punchen till setet "Punch around the page" går det att puncha runt en papperscirkel. Det är inte alla mått på cirkeln som fungerar för att mönstret ska gå jämnt ut runt hela cirkeln utan där får man testa sig fram. På kortbasen till höger har jag använt punchen som den är tänkt och till vänster har jag punchat på en cirkel. På påsen sitter en klämma med en liten mönsterruta, den är också gjord med den lilla punchen. Här är en video som demonstrerar hur man gör. 
************
With the little punch in the set "punch around the page" allows you to punch around a paper circle. Not all measure of the circle will work for the pattern to break even around the whole circle but test it. On the card base to the right, I have used the punch as intended and to the left, I have punched on a circle. On the bag is a clip with a small decoration, it is also made with the little punch. Here is a video demonstrating how to do.Här visas tips på vad man kan göra med cirkelpunchen.
************
Below are tips on what you can do with the circle border punch.

En film som demonstrerar hur Deluxe papperskäraren fungerar. Det var som att skära i smör:)
************
A film that demonstrates how the Deluxe paper cutter works. It was like cutting butter :)

Material/Supplies
Martha Stewart Crafts:
Circle Border Eyelet Doily Punch Starter Set 42-93001
Scoring Board 42-05002
Screw Punch M281000
2 In 1 Deep Edge Punch Framed Tulips 42-77006
Deep Edge Punch - Chevron Fence 42-70071
Deep Edge Punch - Teardrop Arches 42-70068
Cherry Blossom Punch Around the Page Set 42-60054
Circle Cutter M281056
Heavy-Duty Paper Trimmer 12´ 42-00021
Large Circle Cutter 42-00003
EK 13 x 13 inch Glass Mat EKGMAT13
Silhouette - Svart Premium Vinyl 9 199070
etc....


Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!