Fortsätt till huvudinnehåll

Vitt Påskägg/White EasterEgg

Jag hade lite överblivna bokstäver från Sizzix die Worldplay. Dessa limmade jag på fast på ett ägg.
Målade över med bronz färg från Martha Stewart för att sedan måla över med vit färg.
***
I had some leftover letters from Sizzix die Wordplay. These I glued on firmly on an egg. 
Painted over with bronze paint from Martha Stewart and then paint over with white paint.  
När det torkat ordentligt så sandpapprade jag lite överallt.
***
When it dried properly I sanded it little bit.


Blommor från Prima och en bit tyll får stå för de övriga dekorationer.
***
Flowers from Prima and a piece of tulle is the other decorations.


Påskägget kan stå på min ljusstake som går i samma stil.
***
The Easter egg can stand on my candle that is going in the same style.


Material/Supplies:
Martha Stewart Craft Metallic Brushed Bronze PL33000
Martha Stewart Craft Satin Wedding Cake PL32076
Martha Stewart Craft Paint Basic Brush Set 5pc PL32244

Sizzix Bigz XL Die Word Play by Tim Holtz 657837

Prima Tatiana Flowers White 566333

Bazzill White Tulle 303141


Allt material kan du hitta hos/Supplies can be found with our

Kommentarer

  1. Snyggt! Härlig inspiration, det måste jag prova :) Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!