Fortsätt till huvudinnehåll

Tag book

I måndags kom ett nytt härligt DT-paket men massa nyheter från CHA-mässan. Bl.a denna serie från Prima, "Cartographer". Jag har skapat en tag bok med serien.
************
I got another great DT package with lots of news from the CHA fair. Among others this series from Prima, "Cartographer". I created a tag book.

På insidan har jag sytt fast fotofickor från WeR Memorykeepers.
************
On the inside, I sewed photo pockets from WeR Memory Keepers.
Trädekorationerna har jag målat med Chalkboardfärg från Martha Stewart.
************
 I painted the wood veneer pieces with Chalkboard Colour from Martha Stewart.


Här syns hur jag sydde fast fotofickorna innan jag började dekorera tag boken.
************
Here is how I sewed the photo pockets before I started to decorate the tag book.

Material/Supplies
Prima - Cartographer 6x4 ATC pad 990176
Prima - Cartographer Wood embellishment 572891
Prima - Cartographer Flower embellishments 574499
Prima - Cartographer Flower embellishments 574567
Prima - Cartographer 6x6 paper pad 990084
Prima - Cartographer Tag me 573225
Prima - Prima - Cartographer "Montgolfiere" Paper 990015
Silhouette - 12x12 Chipboard 25 pack 199865 
EK Success - 1 Inch Circle Medium Punch 54-20061 
WeR Memory Keepers Pockets 50066-7
Martha Stewart Crafts - Satin Wedding Cake 32076
Martha Stewart Crafts - Stencil Leaves 32270
Martha Stewart Crafts - Chalkboard paint Black 32217
Martha Stewart Crafts - Metallic Copper 32109
Martha Stewart Crafts - Papertrimmer M281055 
Martha Stewart Crafts - Scoringboard 42-05013
Martha Stewart Crafts - Craft Glue 40-00017
Martha Stewart Crafts - High Gloss 32197
Bazzill - Walnut T9-973


Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!