Fortsätt till huvudinnehåll

Project Life del 1!

Jag har gjort en liten twist på mitt första Project Life uppslag som ni får se här och jag har frångått det traditionella vecko-uppslagen. Det är just det som är det roliga med project life, att man kan göra som man vill, det finns inga rätt eller fel :) 
I mitt PL har jag bilder ifrån förra halvåret och jag har valt att göra en bildsida med flera månader i en så att säga. Det mesta av min journaling är " gömd ". Ni kan se hur jag har valt att göra med just den vid varje bild.
Detta är del 1 utav 3 som ni kommer att få se dom kommande veckorna här hos Hobbyworld.
På återseende!
******
I made a little twist on my first Project Life page as you can see here and I have departed from the traditional weekly pages. This is precisely why its so fun with project life, you can do what ever you want, there are no right or wrong :)

In my first PL, I have pictures from last semester and I have decided to do a page with several months in oneso to speak. Most of my journaling is hidden. You can see how I've chosen to do with just that at each picture.

This is part 1 out of 3 that you are going to see the next upcoming weeks here at Hobby World.

See you soon again!

Material
Bazzil Cardstock Thunder Trio #1 White T10-1001
 Bazzil Stonewash Trio #3 Stonewash T7-744
Bazzil Sunbeam Trio #2 Lemonade T4-426
Bazzil Pomegranate Trio #3 Pomegranate T2-227
Alfabet GUld Självhäftande 11004047
Echo Park Beautiful Life Collection Kit BF50016
Marianne Design Fleur Vintage Lace JU0898
Marinne Design Pearls Off White CA3103
Nestabilities Opulent Ovals S5-160
Red Hearts Cabochons 50-20889
SMASH Blank Pad 30-629929
WRMK 12x12 Ring Multipack 25pk 50166-4
Adhesive Value Pack 01697-30

Våra återförsäljare/Our Retailers


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!