Fortsätt till huvudinnehåll

Påskkort / Easter card

Efter den milda vinter vi har haft i Sverige kan man nu känna att våren är i antågande, så varför inte inspireras och börja göra lite påskkort? Jag har gjort ett kort i pastelliga färger med papper från Basic Greys serie Spice Market.

* * *

After the mild winter we've had here in Sweden, you can feel spring closing in now, so why not be inspired and create some Easter cards? I have made a card in pastel colours with papers from Basic Grey's collection Spice Market.
Jag vill bara göra fler kort nu, så det vore inte konstigt om jag visar upp fler inom en nära framtid...

* * *

I just want to create more cards now, so don't be surprised if I show some more within the near future...

Materiallista / List of supplies:
Bazzill Cardstock Classic White T10-1005
Bazzill Cardstock Orange Peel Black T10-1022
Basic Grey Spice Market Collection Pack C-SPC-4527
Marianne Design Sunshine RB2202
Marianne Design Yellow Bouquet Flowers JU0887
Prima Marketing Giselle Flowers Mermaid 566395
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
Martha Stewart Crafts Paper Trimmer M281055
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!