Fortsätt till huvudinnehåll

Påskägg med påskkort i påskiga färger / Easteregg and Eastercard

Och med detta färgsprakande inlägg så är det dax att tacka för mig!
 
Jag har haft en helt fantastisk otroligt inspirerande tid som Gäst-DT här hos Hobbyworld och
tjejerna i detta DT-gäng gör verkligen fantastiska alster och det går inte en dag utan att man får en enorm inspiration! Ni rockar järnet tjejer!
 
 
Tack alla här på Hobbyworld och på återseende!
 
******
 
And with this colorful post it's time to say thanks for me!
I have had an absolutely incredible inspiring time as  aGuest-DT here at Hobbyworld and
the girls in this DT-team makes really amazing creations!

I hope I have been able to inspire some of you out there with what I have created during this time and you are so welcome to continue to follow me privately where I of course will continue to update my blog with project life, cards and other "goodie" things that I make!
Thank you all and goodbye!
Material
 Adhesive Value Pack 01697-30
Bazzil Sunbeam Trio #2 Lemonade T4-426
Bazzil Cardstock Thunder Trio #1 White T10-1001
Bazzill Purple 12x24 304133
Echo Park Beautiful Life Collection Kit BF50016
Martha Stewart Deco Fans Punch Around The Page Set 42-60001
Marianne Design Green and Off-white Paper Roses RB2217
Marianne Design Lavender RB2213
Marinne Design Pearls Off White CA3103
Marianne Design Paper Roses Pretty pink RB2205
Sizzlits Decorative Strip Die TH -Spring Greenery 659573
 
 
 

Kommentarer

  1. Kul att du varit med oss Mia. Du har skapat underbara alster och jag kommer fortsätta att följa dig!❤ Kram Therese/Tesa

    SvaraRadera
  2. Ett stort tack för alla fina alster du skapat!! Vartenda ett är en fröjd för ögat. :)

    Jag följer såklart dig, då, nu och för alltid. :) ♥

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!