lördag 8 mars 2014

Mapp/Folder

Jag kunde ha altrat en bok där jag skriver ner materiallistor och tips, men av någon underlig anledning finns aldrig de tidigare böckerna till hands när jag behöver dom utan jag skriver på allt möjlig som ligger nära till hands. Jag har en dotter som gillar skrivböcker och är dom pyntade så är det ännu bättre. Kan vara så att jag hittar några i hennes rum om jag letar. Istället gjorde jag om en mapp där jag kan lägga mina lösa lappar istället. Jag skar till överdelen så att det blev en flik som sticker upp där det står Hobbyworld.
Jag har använt massa olika färger från Martha Stewart och gjort något som kallas gelliprinting. De bitarna sitter till höger på mappen. Till vänster har jag tunnat ut färgen med vatten och målat med en pensel.
************
I could have altered a book where I write down material lists and tips, but for some strange reason those books is never on hand when I need them. Soo I write on everything possible that is close at hand. I have a daughter who likes writing books and if they're decorated so it's even better. Could be that I'll find some in her room if I'm looking. Instead, I made a folder. I cut the top so that it became a tab. 
I've used lots of different paints from Martha Stewart and made something called gelliprinting. To the left, I used paint with water and painted with a brush.
Mina gelliprints.
************
My gelliprints

Materials/Supplies:
Bazzill cardstock - White
Martha Stewart Crafts - Gesso
Martha Stewart Crafts - Pearl and Metallic Starter Kit 10 pc PL32310
Martha Stewart Crafts - Satin Starter Kit 10 pc PL32187
Martha Stewart Crafts - Basic Brush set PL 32244
 Martha Stewart Crafts- Permanent glue
Scrapbook Adhesive - Taperunner


Ha det bra!/Take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...