Fortsätt till huvudinnehåll

Mapp/Folder

Jag kunde ha altrat en bok där jag skriver ner materiallistor och tips, men av någon underlig anledning finns aldrig de tidigare böckerna till hands när jag behöver dom utan jag skriver på allt möjlig som ligger nära till hands. Jag har en dotter som gillar skrivböcker och är dom pyntade så är det ännu bättre. Kan vara så att jag hittar några i hennes rum om jag letar. Istället gjorde jag om en mapp där jag kan lägga mina lösa lappar istället. Jag skar till överdelen så att det blev en flik som sticker upp där det står Hobbyworld.
Jag har använt massa olika färger från Martha Stewart och gjort något som kallas gelliprinting. De bitarna sitter till höger på mappen. Till vänster har jag tunnat ut färgen med vatten och målat med en pensel.
************
I could have altered a book where I write down material lists and tips, but for some strange reason those books is never on hand when I need them. Soo I write on everything possible that is close at hand. I have a daughter who likes writing books and if they're decorated so it's even better. Could be that I'll find some in her room if I'm looking. Instead, I made a folder. I cut the top so that it became a tab. 
I've used lots of different paints from Martha Stewart and made something called gelliprinting. To the left, I used paint with water and painted with a brush.
Mina gelliprints.
************
My gelliprints

Materials/Supplies:
Bazzill cardstock - White
Martha Stewart Crafts - Gesso
Martha Stewart Crafts - Pearl and Metallic Starter Kit 10 pc PL32310
Martha Stewart Crafts - Satin Starter Kit 10 pc PL32187
Martha Stewart Crafts - Basic Brush set PL 32244
 Martha Stewart Crafts- Permanent glue
Scrapbook Adhesive - Taperunner


Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!