Fortsätt till huvudinnehåll

LUCK


Jag har gjort en till canvastavla med Silhouette Printable Cotton Canvas och en träbit. Se min beskrivning här.
************
I have made me another homemade Canvas. See my description here.

 Så här ser tavlan ut till att börja med, men den kommer att förändras avsevärt. Jag har använt en hel del Primablommor och dekorationer. Uppe i hörnet ser ni äggskal;)
************
This is what the canvas looks like before I transform it. I have used a lot of  Prima Flowers and decorations. In the upper right corner i have used egg shells;)
Jag målade hela tavlan med vit gesso. 2 lager. Sen sprayade jag den med hemmagjord mist.
************
I painted the whole thing with white gesso. 2 layers. Then I sprayed it with homemade mist.

Underbar kran från Prima. Fjärilen är gjord i Martha S papperslera.
************
Wonderful tap from Prima. The butterfly is made of Martha S Crafters Clay.

Material/Supplies:
MSC - Gesso
Martha Stewart Crafts - Crafters Clay Flower Garden Silicon Mold 43-00015
Martha Stewart Crafts - Crafters Clay Basic Color Clay Set 43-00008
Martha Stewart Crafts - Crafters Clay White Clay 43-00010
Silhouette - Printable Cotton Canvas
Prima - Vintage Trinkets 560072
Prima - Rosarian Col.Plume 562625
Prima - Rosarian 561130
Prima - Vibrato B 561918
Prima - Overture D 561536
Prima - Prelude C 561567
Prima - Say it in crystals 560614
Prima - Junkyard Findings Water Taps 891824
Marianne Design - Pink roses
Epiphany Crafts - Bubble Caps Clear Star 25 SSA-43


Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!