Fortsätt till huvudinnehåll

Korthållare - Card holder

Hejsan!

Vintern kom till Sverige igen. Det formligen vräkte ner snö igår.
Vilken tur att jag då fick sitta inne och pyssla lite. Betydligt roligare än att vara ute i snön.

Idag visar jag en korthållare. Denna kartong som jag klätt med papper passar utmärkt till A6-kort. 
Jag målade insidan med Martha Stewarts färger och klädde den med Prima Marketings nya fina papper i A4 storlek. Bara att måtta och klippa. Sedan gjorde jag ett kort för att visa hur det blev. En enkel förvaring för kort som är klara och färdiga. :)

**************

Hello!

The winter did return to Sweden. Yesterday the snow just keept falling. And falling. Such a luck I could stay inside and do some scrapbooking instead. Much more fun than beeing outside in the cold snow. 

Today I'll show you a card holder. This carton that I did dress with paper, fits A6 cards just perfect. I did colour the inside with paint from Martha Stewart and then dressed it with Prima Marketings fantastic papers. I just measured the box and cut the paper. Then I made a card to show you how it turns out with the card inside. A simple perfect storage for cards. :)

Material:

Prima Cartographer A4 Paper Pad 990152
Prima Cartographer 3x4 ATC Pad 990183
Bazzill Fourz Brown #1 French Vanilla T8-811 
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
Martha Stewart Craft paint Satin Grey Wolf PL32079 
Martha Stewart Craft Paint Foam Pouncers Set 6pc PL32243
Martha Stewart Craft Christmas Glitter Glue 4-pack 40-00013
Prima Marketing Chalk Edger Old Road 891077
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900 
Sizzix Shapeabilities Blossom Tags and Accents S5-072
Basic Gray Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
Artemio S Heart VIHCP145
MyStik™ Permanent Strips Dispenser 01650-6
3D Foam Squares - White, Variety Pack 01614-10

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!