fredag 21 mars 2014

Having somewhere to go...

Precis som förra fredagen så tänkte jag visa er ännu en tavla jag gjort. Denna tavlan har jag gjort till min vän Maria och jag har försökt skapa en tavla i mina färger men som ändå passar in i hennes sekelskifteslägenhet. En sprucken bakgrund får symbolisera det gamla huset. :) Jag hoppas att hon tycker om den, det gör iallafall jag. :)

Tavlan har jag gjort på, i stort sett, samma sätt som jag gjorde med Annas tavla så beama över hit om ni vill läsa hur jag gjort.

Ha en fin dag och en härlig helg!

*******

Just like last Friday I will show you a painting that I made. This one is for my friend Maria who lives in an old apartment from the early twentieth century. I have tried to make it in colors that I like but still gonna fit in here home. The crackled background will symbolize the old house of hers. :) I hope she like it, at least I do. :)

I have made it with almost the same technique in I did Anna's painting, read here if you wanna know how.

Have a nice day and a lovely weekend!


Material
Silhouette Cameo 12 tum 199215
Silhouette Cutting Mat 12x24 199217
Bazzill Basics White 12x24 304124
Martha Stewart Craft Paint Gesso Primer White PL32314
Martha Stewart Craft Paint Weather Effect PL32201
Martha Stewart Craft Paint Stucco Effect PL32188
Martha Stewart Craft Metallic Rose Chrome PL32995
Martha Stewart Craft Glitter Rose Quartz PL32173
Martha Stewart Craft Paint Craft Squeegee PL33020
Martha Stewart Craft Paint Detailing Brush Set 5pc PL32247


2 kommentarer:

  1. Jättevacker tavla Malin! Din vän kommer säkert att bli väldigt glad! Ha en fin helg!

    SvaraRadera

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...