Fortsätt till huvudinnehåll

Having somewhere to go...

Precis som förra fredagen så tänkte jag visa er ännu en tavla jag gjort. Denna tavlan har jag gjort till min vän Maria och jag har försökt skapa en tavla i mina färger men som ändå passar in i hennes sekelskifteslägenhet. En sprucken bakgrund får symbolisera det gamla huset. :) Jag hoppas att hon tycker om den, det gör iallafall jag. :)

Tavlan har jag gjort på, i stort sett, samma sätt som jag gjorde med Annas tavla så beama över hit om ni vill läsa hur jag gjort.

Ha en fin dag och en härlig helg!

*******

Just like last Friday I will show you a painting that I made. This one is for my friend Maria who lives in an old apartment from the early twentieth century. I have tried to make it in colors that I like but still gonna fit in here home. The crackled background will symbolize the old house of hers. :) I hope she like it, at least I do. :)

I have made it with almost the same technique in I did Anna's painting, read here if you wanna know how.

Have a nice day and a lovely weekend!


Material
Silhouette Cameo 12 tum 199215
Silhouette Cutting Mat 12x24 199217
Bazzill Basics White 12x24 304124
Martha Stewart Craft Paint Gesso Primer White PL32314
Martha Stewart Craft Paint Weather Effect PL32201
Martha Stewart Craft Paint Stucco Effect PL32188
Martha Stewart Craft Metallic Rose Chrome PL32995
Martha Stewart Craft Glitter Rose Quartz PL32173
Martha Stewart Craft Paint Craft Squeegee PL33020
Martha Stewart Craft Paint Detailing Brush Set 5pc PL32247


Kommentarer

  1. Jättevacker tavla Malin! Din vän kommer säkert att bli väldigt glad! Ha en fin helg!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!