Fortsätt till huvudinnehåll

Happy Easter

Mars är redan här och påsken kommer snabbare än ni tror, även om det är en sen påsk i år. Jag tänkte pigga upp er med ett kort i härligt gult så här på morgonkvisten. 

Ha en fin helg och njut av vårvintern! Här i Sörmland ska det bli uppåt tio grader och eftersom vi inte har någon snö så kommer det bli rena rama vårvärmen! :)

*************

March has already arrived and the Easter is here sooner than you know, even if the Easter is really late in the calender this year. Here comes a card in lovely yellow to boost you up.

Have a nice weekend! Here in the middle part of Sweden, we're gonna have about ten plus degrees and since we down here doesnt have any snow left, it's gonna be like that the spring has arrived! :)Material
Bazzill Basics Fourz Burnt Yellow #1 Tapioca T4-427
Bazzill Basics Fourz Yellow #4 Desert Marigold T3-339
Bazzill Basics Fourz Orange Carrot Cake T3-391 
My Minds Eye Collectable Tiny Word Stickers Notable Love This CTB109
My Minds Eye Enamlel Dots My Girl GB1052
Prima Marketing Chalk Edger Coltfoot Petals 891299 
Prima Marketing Chalk Edger Fall Leaf 891282 
Martha Stewart Craft Butterflies Deep Edge Punch 42-70019
Martha Stewart Craft Branch Punch M230367 
Marianne Design Paper Roses Sunshine RB2202   

  

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!