Fortsätt till huvudinnehåll

En gottepåse? / A bag of sweets?

Till påsk ger vi ju gärna bort ett påskägg med godis eller någon annan typ av gåva, men det behöver ju inte vara just i ett ägg man ger bort något. Jag har gjort en presentpåse som lämpar sig antingen för godis eller för något annat litet. Jag skapade med kraft och pastelligt, då jag tycker det passar inför påsk - dessutom har jag stor vårlängtan just nu! :)

* * *

For Easter it's customary to give away an Easter egg filled with sweets or some other type of gift, but it doesn't have to be an egg you give something away in. I have created a gift bag which is suitable for either sweets or something small. I used kraft and pastel colours - appropriate for Easter - and I am yearning for spring right now! :)
Håll utkik efter ännu ett inlägg idag - jag har ett kort att visa er också!

* * *

Keep your eyes open for another post today - I have a card to show you as well!


Material:
Bazzill Cardstock Classic Kraft T9-960
Bazzill Cardstock Sunbeam Trio #1 Chiffon T4-406
We R Memory Keepers Gift Bag Punch Board 71333-3
Marianne Design Collectable Banners and Text Every Day COL1324
Versafine Onyx Black TSVF082
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Marianne Design Tea roses RB2206
Marianne Design Sunshine RB2202
Marianne Design Pretty pink RB2205
Marianne Design Fleur Vintage Lace JU0898
Prima Marketing Tatiana Flowers White 566333
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!