Fortsätt till huvudinnehåll

Easter Cocktail

Dagarna rusar fram och snart är det dags för påsk igen! Fina, gula tulpaner och påskliljor, kycklingar, ägg och påskris. Och kanske en eller annan påskdrink innan maten? 

Ikväll blir det en god drink innan maten, kanske till och med en sådan som på bilden? Gul och härligt solig! :)

Nu är det helg så passa på att njuta! :)

***********

The days are passing by with the speed of light and before we know it, it's Easter again! Fine, yellow tulips and daffodils, cute chickens, eggs and branches from a birch with feathers in. And mayby on or another Easter cocktail before dinner?

Tonight I'm gonna celebrate the weekend with a cocktail before dinner, maybe one like on the picture? All yellow and sunny! :)

Have a really nice weekend, enjoy it! :)

Material
Bazzill Basics Mono White T10-1001
Bazzill Basics Mono Hillary Trio #2 Parakeet T5-510 
Bazzill Basics Mono Sunbeam Trio #2 Lemonade T4-426 
Basic Grey Herbs and Honey Asparagus HRB-4487
Basic Grey Herbs and Honey Wood Die Cuts HRB-4511
Spellbinders Shapeabilities D-Lite Sprigs S2-048 
Spellbinders Shapeabilities Feathers S4-428
Spellbinders Shapeabilities Create An Aster S2-063
Prima Marketing Tea-Thyme Alpha Canvas Stickers 559168
Sticko White Large Serif Foam Glitter Alphabet Stickers SPABC183
Marianne Design Tassels Romantic JU0888
Marianne Design Paper Roses Green RB2207
Marianne Design Paper Roses Sunshine RB2202
Martha Stewart Craft Glitter Glue 24-pack 40-00011
Martha Stewart Craft Garden Butterfly Layering Punch 42-36001    


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!