Fortsätt till huvudinnehåll

Clean & simple PL-sida

Project Life är definitivt här för att stanna - kanske för att många tycker att det går så snabbt och enkelt, kanske för att det är så KUL - det är många med mig som har fastnat för detta sätt att bevara sina bilder på ett kreativt sätt. 

Dagens PL-sida är väldigt clean & simple, vilket var riktigt roligt att göra.

* * *

Project Life is definitely here to stay - maybe because many people think it's quick and easy, maybe because it's so much FUN - I'm not the only one who's enthusiastic about this way of preserving your photographs in a creative way.

Today's PL-page is very clean & simple, which was so much fun to do.

Färgstänken gjorde jag genom att blanda ut Martha Stewarts craft paint med vatten och stänka med en pensel.

* * *
I made the colour splashes by mixing Martha Stewart's craft paint with water and then splashing it out with a paint brush.

Materiallista/List of supplies:
Bazzill Cardstock Classic White T10-1005
Basic Grey True Love Collection pack C-TRU-4004 (stickers)
Basic Grey Mini Alpha Stickers White BAS-3989
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30
Martha Stewart Craft Paint Pearl Pink Taffeta PL32117
Martha Stewart Craft Paint Detailing Brush Set 5pc PL32247
WR Memory Keepers 12x12 Ring 6 - 4x6 Photo Sleeves 10pk 50072-8
SMASH Date Stamp 30-614833

Versafine Onyx Black TSVF082

Allt material kan du hitta hos/Supplies can be found with our


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!