Fortsätt till huvudinnehåll

Tags and a cute little basket.

På vår återförsäljarträff höll jag och Helena i en make & take där vi skulle använda dies från Sizzix. Vi fick ett projekt av dom som vi skulle visa upp. Dessa två tags gjorde jag utifrån instruktionerna. Alla deltagarna fick i uppgift att göra tags liknande dessa men med stor kreativ frihet. Många fina alster kom till liv.
************
Helena and i held a make & take for Sizzix when we met our retailers last weekend. We got a project from Sizzix and all participants were asked to make tags like these two that i made in advance, but with great creative freedom. Many wonderful creations came to life.

Material/Supplies:
657900 Sizzix Big Shot Machine (Powder Blue & Teal)
659441 Sizzix Bigz XL Die - Jumbo Tattered Florals
659436 Sizzix Bigz Die - Garden Greens
658572 Sizzix Movers & Shapers Die - Postage Stamp Frame
658568 Sizzix Movers & Shapers Magnetic Die Set 3PK - Sized
Rectangles
PM - Delight paper pack
Scrapbook adhesive - Tape runner
MSC - Paint: Pink Carnation 32037, Sea Lavender 32024 and Gesso
MSC - Papertrimmer
Bazzill cardstock - Kraft
CB Cats Eye Chalk Chesnut Roan CL71403


Rebecca Lee från Wilton Brands LLC var med på vår träff och på hennes make & take fick vi göra dessa små söta korgar fyllda med "Kisses" choklad. Vi fick chansen att testa den nya skärmaskinen med inbyggd scoringboard från Martha Stewart tillsammans med olika punchar.
************
Rebecca Lee from Wilton Brands LLC held a make & take and showed us how to do these cute little baskets filled with "Kisses" chocolate. We got the chance to test the new cutting machine with built-in scoringboard from Martha Stewart along with various punches.


Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!