Fortsätt till huvudinnehåll

Rock by Sweden

Precis före min senaste födelsedag så hade jag besök av Jeanette och RoseMarie som var hos mig en hel helg och pysslade. Jag fick ett supersnyggt armband från Rock by Sweden av dom i födelsedagspresent. Jag som är extremt svag för bling och döskallar kan ju säga att jag ÄLSKAR det armbandet! :)

Ha en UNDERBAR fredag! I morgon ska jag och Maria på pysselträffi Enköping, ska bli galet skoj! :)

****************

Just before my last birthday, I got a visit from my friends Jeanette and RoseMarie. We had a whole weekend when we laughed and made some crafty stuff. They had bought me a GORGEOUS bracelet from Rock by Sweden to me and I, who love bling and skulls, I just adore it! :)

Have a WONDERFUL Friday! Tomorrow will me and my friend Maria head of to a crafty meeting in a town nearby, it will b a blast! :)Material
Bazzill Basics Mono White T10-1001
Bazzill Basics Mono Raven T10-1081
Bazzill Metallic Copper Cardstock T12-1280
Silhouette Cameo 12 tum 199215 
Epiphany Crafts Shape Studio Oval 25 SST-37
Epiphany Crafts Bubble Caps Clear Oval 25 SSA-39 
Epiphany Crafts Metal Settings Oval 25 Silver 37-53 
Martha Stewart Crafts Paint Metallic Copper PL32109 
Martha Stewart Crafts Paint Metallic Light Gold PL32996
Martha Stewart Crafts Arabesque Laser-Cut Stencils PL32266
Martha Stewart Crafts Framed Dots Punch Around the Page Set 40-60044
Martha Stewart Crafts Deco Fans Punch Around The Page Set 42-60001 
Martha Stewart Crafts Doily Lace Edge Punch M284006
Martha Stewart Crafts Branch Punch M230367 
Martha Stewart Crafts Paint Glitter Obsidian PL32182 
Prima Marketing Poppies and Peonies Stencil 12 x 12
Prima Marketing Chalk Edger Dark Rust 891015
Prima Marketing Buff A4 Paper Pad 910327
Prima Marketing Flowers Sarah 561826
Marianne Design Peach Paper Roses RB2218 


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!