Fortsätt till huvudinnehåll

I want a tattoo on my leg, a tribal.

Det blev titeln på denna layout som för mina tankar tillbaka till Thassos i Grekland, fantastiskt mysig liten ö. Det underbara mönstret som jag använt på min layout är makalöst snygga stenciler som är från Martha Stewarts. Dom kan man använda till allt möjligt och denna gång testade jag alltså att stämpla dom på en layout. 
Jag älskar denna typen av swirls!

********

Became the title of this layout. It also take my thoughts away back to Thassos in Greece, fantastic cozy little island. The wonderful pattern that I have used on my layout is incredibly stylish stencils that are from Martha Stewart. They can be used for anything and ON everything and this time I tried to stamp them on a layout. 
I love this kind of swirls!
Material
Bazzil Cardstock Thunder Trio #1 White T10-1001
Bazzill Cardstock Raven Trio #3 T10-1081
Bazzill Cardstock Atlantic 12x24 304118
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988 
EK Stamp and Punch Sweetheart Set 54-92004
Echo Park Love Story Collection Kit LS40016
Epiphany Crafts Bubble Caps Clear Pennant 25 SSA-52
Epiphany Crafts Shape Studio Pennant 25 SST-50
Martha Stewart Deco Fans Punch Around The Page Set 42-60001
Martha Stewart Crafts Scrolls Adhesive Stencils PL32268 
Marianne Design Blue and White Paper Roses RB2214
Marinne Design Pearls Off White CA3103
Nestabilities Opulent Ovals S5-160
Artemio Pearls Round Ivory 11006523
Adhesive Value Pack 01697-30
Versafine Onyx Black TSVF082 Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!