Fortsätt till huvudinnehåll

I really cherish our friendship

I höstas var jag i Stockholm på kurs och passade då samtidigt på att besöka bästa Jeanette. Min fina vän och kollega i Hobbyworlds team. :) Vi var ut och åt en bit mat och tog en öl och samtidigt passade vi på att ta en mer eller mindre lyckad selfie som till slut hamnade på denna layout. :)

Ordet "cherish" har jag skurit ut med min Silhouette Cameo.

**************

Last autumn, I was at a workshop in Stockholm and took the opportunity to visit my dear friend and Hobbyworld-colleague Jeanette. We were out for a nice meal and a beer when we took this, not SO perfect, selfie and I made a layout with it. :)

The word "cherish" have I cut out with help from my Silhouette Cameo.

Allt material finns hos Hobbyworlds återförsäljare.
All the material is to find at Hobbyworlds retailers.

Material
Bazzill Basics Mono White T10-1001
Martha Stewart Craft Paint Satin Beetle Black PL32082 
Martha Stewart Crafts Paint Pearl Jet Stream PL32121 
Prima Marketing Junkyard Findings Typo Bulbs 2 891534
 Prima Marketing Metal Pins Welcome to Paris 560041
 Prima Marketing Cameras Wood Icons in a Box 563905
 Prima Marketing Flowers Plume Welcome to Paris 562380
Prima Marketing Flowers
Silhouette Cameo 12 tum 199215 
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988 
SMASH Date Stamp 30-614833 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!