Fortsätt till huvudinnehåll

Gult och rosa - Yellow and pink

Jag har lite mer att visa idag - två nästan likadana kort, bara lite variation i färger och dekorationer - från en demo av Spellbinders jag höll i med min DT-kollega Katja förra helgen. Kortets upplägg är från ett "recept" som finns på Spellbinders hemsida, men jag har moddat och dekorerat på mitt eget vis.

* * *

I have some more to show you today - two cards that look almost the same, just some variation in colours and embellishments - from a Spellbinders demo me and my DT colleague Katja had last weekend. The recipe for the card can be found on Spellbinders homepage, but I have modified and embellished in my own way.

* * *

Ett kort i gult (såklart - jag älskar gult!) 
One yellow card (of course - I love yellow!)...och ett i rosa:
...and one in pink:Material:
Bazzill Cardstock Classic White T10-1005
Bazzill Cardstock Classic Kraft T9-960
Bazzill Cardstock Sunbeam Trio #1 Chiffon T4-406
Bazzill Cardstock Petunia Trio #1 Petalsoft T1-105 
Spellbinders Nestabilities Timeless Rectangle S5-158
Spellbinders Nestabilities 5X7 Elegant Labels Four S6-005
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900
Spellbinders Enlarged Embossing Pads W-023
EC Shape Studio Heart 25 SST-15
EC Bubble Caps Clear Heart 25 SSA-17
MD Tea roses RB2206
MD Sunshine RB2202
Basic Grey Mini Alpha Stickers White BAS-3989
PM Chalk Edger Dry Sand 891176
Versafine Small Vintage Sepia TSVF054
Folk Valentine Clingstamps 60-60093
EK Elegant Calligraphy Black Single 55-30071 
Adhesive Value Pack 01697-30


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!