Fortsätt till huvudinnehåll

Grattiskort / Happy Birthday card

 Hejsan!

Visst är det härligt då solen åter börjar lysa över vårt avlånga land? Här uppe i Västernorrland har vi fått se den några dagar nu, och man mår ju så otroligt mycket bättre! 
*^^*^*^^*^*^^*^*^^*^*^^*^*^^*^*
Hello!


Here in the northern parts of Sweden the sun has started to shine a little after the long winter. 
Wonderful! It makes me feel so good! Jag gjorde ett grattiskort med hjälp av Spellbinders, Martha Stewarts craft paint och lite andra dekorationer. Det blev rätt så bra tycker jag. Vitt och rosa kan ju aldrig bli fel. =)
*^^*^*^^*^*^^*^*^^*^*^^*^*^^*^*
I made a Happy Birthday card with spellbinders, Martha Stewart Craft paint and some other decorations. I think it turned out quite nice. White and pink can't go wrong. =) 
Material:

Bazzil Cardstock Thunder Trio #1 White T10-1001
Spellbinder Nestabilities Gold Majesty Circles S4-409
Martha Stewart Craft Pearl - Metallic 10-color Set PL32310
Martha Stewart Craft 24 Vial Glitter Multi-Pack M111102
Martha Stewart Craft Classic Butterfly Medium Punch M283010
Marianne Design  Fleur Vintage Lace JU0898
Marianne Design Paper Roses Pretty pink RB2205 
Marianne Design Blue and White Paper Roses RB2214
Artemio Pearls Round White 11006282Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!