Fortsätt till huvudinnehåll

For you!

Förra helgen så var vi Hobbyworlds designteam i Södertälje och träffade en del av våra återförsäljare och Rebecca Lee från Martha Stewart Crafts. Vi i teamet hade lite olika demos/Make and Takes. Jag och Lisa, söstra mi ni vet, vi hade en demonstration i hur man skapar presentaskar och presentpåsar med hjälp av We R Memory Keepers nya punchboards. Här är en av de påsar jag gjorde som inspiration för våra elever. :)

Här finns en liten film om hur snabbt och enkelt det är att skapa sin egen påse. :)

***************

Last weekend, I along with the other girls in Hobbyworlds design team, was in Södertälje to meet up with some of our retailers and Rebecca Lee from Martha Stewarts Crafts. The team had some Make and Takes and me and Lisa, you know; my sister and colleague, had one where we demonstrated the new punchboards from We R Memory Keepers. You can make your own gift bags and gift boxes with them, so funny to work with! :) Here is one of the gift bags that I made as inspiration for our students. :)

Here is a little movie about how easy and quick it is to make your own gift bag. :)Material
Bazzill Basics Mono Vanilla T8-808 
WRMK Gift Bag Punch Board 71333-3
My Minds Eye Collectable Notable 6x6 Paper Pad CTB128 
My Minds Eye Follow Your Heart Be Amazing Twine FYH121 
Epiphany Crafts Bubble Caps Clear Round 25 SSA-16
Epiphany Crafts Metal Charms Round 25 14-48
Epiphany Crafts Shape Studio Round 25 SST-14   
Marianne Design Paper Roses Sunshine RB2202 
Marianne Design Callas Flowers JU0869
Marianne Design Green Paper Roses RB2207 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!