Fortsätt till huvudinnehåll

Februaris tävlingsbidrag / Entries for February challenge

Hallå där! 
I helgen har jag bara tagit det lugnt och inte jobbat alls, skönt att ladda batterierna emellanåt. Det är jättehärligt, men ändå konstigt, att känna att våren verkar vara här för solen sken från klarblå himmel i lördags och det droppar för fullt från taken (ca 1 månad tidigare än normalt).

Det är dags att visa alster som skapats till månadens tävling så håll i hatten för här kommer dem :o)

 

Vi är otroligt glada över alla fina bidrag som ni skapar och mailar in till våra tävlingar varje månad, så även denna månad.

Vi kommer nu att gemensamt utse tre stycken vinnare som kommer att presenteras här i bloggen den 28/2. Den 1/3 är det dags för nästa tävling - hoppas ni hänger på då också!?

--------------------------------------
Hi there!
This weekend I have just taking it easy and haven't worked at all, so nice to recharge my batteries sometimes. It so lovely, but strange, to see that spring seems to be here because the sun was shining on us from a bright blue sky in Saturday and the snow is melting on the roofs of the houses and the water is dripping down.

Today it's time for revealing the last entries for this month challenge, see above.

We are so thrilled over all the beautiful entries you're creating for our challenges each month.

We're gonna pick three winners and they will be announced in our blog at 28th of February. At 1st of March it's already time for our next challenge - we hope you will join us then as well!?

Kommentarer

  1. Det är vekrligen så HIMLA kul att se alla tolkningar! Man är ju i sitt egna lilla huvud när man sitter och pysslar med sitt eget alster, och det är som att någon knackar på dörren och säger "hej, kom på kalas!" när man ser allas tolkningar ihop så här. Roligt!

    SvaraRadera
  2. Jag håller helt med dig, Jenandtricks! Det är verkligen kanonroligt att se alla olika tolkningar av samma grundrecept. :) Tack alla som skickat in!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!