Fortsätt till huvudinnehåll

En vinterlayout / A winter layout

Hejsan!

Idag visar jag en layout som jag gjort. Den 1 Januari 2014 tog jag en promenad i ett härligt vinterväder, utan snö dock, och förevigade detta med ett foto. Jag valde vita och ljusblå färger som jag tyckte passade rätt så bra till fotografiet.

I går hade vi ett underbart väder, men lite underligt ändå, det är ju fortfarande bara februari. 


Hello!

Today I show you a layout that I have done. January the first I took a walk in the lovely winter weather, without the snow though, and captured that moment with my camera. I did schoose white and light blue colours that I thought would match the photo.

Yesterday we had a lovely spring weather. Strange though, since it's just february. 

Material:

Bazzil Basic Fourz True Gray #1 Avalanche T10-1010
Bazzil Basics Paper Stonewash Trio #1 Powder Blue T7-703
Sizzix Big Shot Starter Kit Powder Blue and Teal 658300
Sizzix Bigz Die TH - Garden Greens 659436
Martha Stewart Craft Framed Dots Punch Around the Page Set 40-60044 
Martha Stewart Craft Cherry Blossom Punch Around the Page Set 42-60054 
Prima Marketing Frost Flowers Sow Drop Roses 565756 
Epiphany Crafts Shape Studio Oval 25 SST-37 
Epiphany Crafts Bubble Caps Clear Oval 25 SSA-39 
Epiphany Crafts Metal Settings Oval 25 Silver 37-53
My Minds Eye Follow Your Heart Be Amazing Twine FYH121 
Marianne Design Blue and White Paper Roses RB2214
Marianne Design  Fleur Vintage Lace JU0898
Artemio Pearls Round White 11006282

Våra försäljare/Our Retailers


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!