Fortsätt till huvudinnehåll

En tag!

För några helger sedan var jag bjuden på en återförsäljarträff hos Hobbyworld och vilken träff säger jag bara!
Två heldagar med enorm inspiration från bla hela DT-gänget. Massor av nyheter som vi fick titta, känna, klämma och använda oss utav. 
Som en liten julafton var det :) 
En av uppgifterna vi fick var att göra varsin tag och använda oss utav samma papper, dies och dekorationer. 
Det blev MÅNGA många finfina tags vill jag lova! 

Här är min!

**********

A few weekends ago I was at a retailer " date " of Hobbyworld and that was awesome! 
Two full days with tremendous inspiration from the entire DT-crew.
Lots of news that we got to look at, feel and make use of. 
It was like a little Christmas Eve there :) 
One of the challenges we got to do, was to make a tag and all of us had to make the tag out of the same paper, dies and decorations. 
There were MANY many beautiful tags I promise! 


Here is mine!Material
Bazzill cardstock Kraft 12x24 304122 
Sizzix Bigz XL Die - Jumbo Tattered Florals 659441
Sizzix Bigz Die - Garden Greens 659436 
Sizzix Movers & Shapers Magnetic Die Set 3PK Sized Rectangles 658568 
Martha Stewart Craft Paint Pink Carnation 32037
Martha Stewart Craft Sea Lavender 32024
Martha Stewart Craft Papertrimmer M281055 
Color Box Cats Eye Chalk Chesnut Roan CL71403
Prima Marketing Delight paper pack
Adhesive Value Pack 01697-30Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!