Fortsätt till huvudinnehåll

CHA nyheter från We R Memory Keepers / CHA news from We R Memory Keepers

På CHA-mässan tidigare i år så presenterade We R Memory Keepers en hel massa nyheter i sin monter.

Nyheterna kommer att skeppas med början nu och ända fram i juni. Idag kommer vi att visa några av nyheterna som börjar att skickas under februari.

Först ut visar vi album som är framtagna speciellt för Instagramfoton. Det finns även två olika slags plastfickor till. / Here are some albums especially made for Instagram photos. There are also two different photo sleeves for the albums.


Till albumen ovan kan man även köpa flera olika kit som innehåller många läckra kort att dekorera med. / For the albums you can buy different kits containing lots of beautiful cards for embellish your album.Washitejp i läckra metalliska färger lanserade WRMK också. / Washi tape in lovely metallic colors did WRMK also revealed.Några nya papperskit och 6x6" pappersblock kommer också. Här är den sportiga kollektionen "Game Day" som vi visar upp. / Some paperkits and 6x6" paper pads will also be shipped. Below can you se the sporty collection "Game Day".Från Teresa Collins kommer album och journaling cards till Project Life. / From Teresa Collins you will find albums and some journaling cards for Project Life.
Våra återförsäljare kan förbeställa dessa och en hel mängd med andra produkter redan nu i vår webshop för återförsäljare.

Om några dagar kommer vi att visa upp mars släppet här i bloggen.
------------------------------
At the CHA tradeshow earlier this year revealed We R Memory Keepers lots of new stuff.

The new products will be shipped from now until June and today we will show some of the new products who will be shipped during February.

Our retailers can make their pre-order of the products above and lots of other products in our webshop for retailers.

In some days we will show you some products who will be shipped during March.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!