Fortsätt till huvudinnehåll

Tillbakablick av 2013/ A look back on 2013

Då är det dags för mig att summera 2013 för min del. Jag är så glad att jag fick fortsätta mitt uppdrag här hos Hobbyworld och ska göra mitt bästa för att inspirera er alla under 2014.

Men först, en tillbakablick. Jag har valt ut ett alster för varje månad under året som gått:
************
Then it's time for me to sum up 2013 for me. I'm so glad I got to continue my assignment here at Hobbyworld, and will do my best to inspire you all in 2014.

But first, a look back. I have chosen a post for each month during the past year:
Januari
Layout.
Februari
Jag skapade en krona med hjälp av cardstock och aluminiumtejp.
************
I created a crown using cardstock and aluminum tape.
Mars
En förvaring för mina Distressdynor.
*************
A storage for my Distressinks.
April
Kort.
**************
Card.
Maj
Ett dopkort.
************
A baptism card.
Juni
Smycken av ALU Deco smyckestråd.
************
Jewelry of ALU Deco wire.

Juli
Layout.
Augusti 
Målade klackar.
************
Painted the heels.
September
Glasunderlägg.
************
Coasters.
Oktober
Mixed Media Canvas.
November
Ett gökur av papper som också publicerades i tidningen Inzpira.
************
A cuckoo clock in paper that also got published in the magazine Inzpira.
December
Julkort.
************
Christmas card.

Nu blickar vi framåt åt ett nytt härligt pysselår 2014.

Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!