Fortsätt till huvudinnehåll

Pysselkalender för 2014 / Craft Diary for 2014

Jag gillar att skriva upp saker i kalendrar - jag har en på jobbet så jag inte glömmer bort möten och saker att göra, och jag tycker också om att ha en för mitt pysslande - t.ex för DT-uppdrag, utmaningar och olika typer av scrapträffar. Om jag har för mycket i huvudet så glömmer jag hälften och blir stressad över det. Så, jag bestämde mig för att piffa till en kalender för mitt pyssliga 2014. Jag har en ursnygg Spellbinders M-Bossabilities som jag var ivrig att prova och den var perfekt till detta projek - kolla bara:

* * *

I like to keep a diary over many things in my life - I have one at work so I don't forget my meetings and things to do, and I also like to have one for my crafty assignments such as DT work, challenges and crops (IRL and cyber). If I have too many things in my head I forget half of them and it stresses me out. So, I decided to jazz one diary up for my crafty 2014. I have this gorgeous Spellbinders M-Bossabilities that I was so eager to try out, and it was perfect for this project - just check it out:


Glittriga bokstavsstickers och silverfärg på de upphöjda delarna av det embossade pappret.

* * *

Sparkly letter stickers and silver paint on the raised parts of the embossed cardstock.
Material / Supplies:

Bazzill Cardstock Classic Black T10-1075
Basic Grey True Love Collection pack C-TRU-4004 (mönstrat papper)
Spellbinder M-Bossabilities Persian Splendor E3D-013
Sizzix Big Shot Machine 657900
Prima Distressing Tool 890940
Black Large Serif Foam Glitter Alphabet Stickers SPABC182
Adhesive Value Pack 01697-30

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!