söndag 26 januari 2014

Pysselkalender för 2014 / Craft Diary for 2014

Jag gillar att skriva upp saker i kalendrar - jag har en på jobbet så jag inte glömmer bort möten och saker att göra, och jag tycker också om att ha en för mitt pysslande - t.ex för DT-uppdrag, utmaningar och olika typer av scrapträffar. Om jag har för mycket i huvudet så glömmer jag hälften och blir stressad över det. Så, jag bestämde mig för att piffa till en kalender för mitt pyssliga 2014. Jag har en ursnygg Spellbinders M-Bossabilities som jag var ivrig att prova och den var perfekt till detta projek - kolla bara:

* * *

I like to keep a diary over many things in my life - I have one at work so I don't forget my meetings and things to do, and I also like to have one for my crafty assignments such as DT work, challenges and crops (IRL and cyber). If I have too many things in my head I forget half of them and it stresses me out. So, I decided to jazz one diary up for my crafty 2014. I have this gorgeous Spellbinders M-Bossabilities that I was so eager to try out, and it was perfect for this project - just check it out:


Glittriga bokstavsstickers och silverfärg på de upphöjda delarna av det embossade pappret.

* * *

Sparkly letter stickers and silver paint on the raised parts of the embossed cardstock.
Material / Supplies:

Bazzill Cardstock Classic Black T10-1075
Basic Grey True Love Collection pack C-TRU-4004 (mönstrat papper)
Spellbinder M-Bossabilities Persian Splendor E3D-013
Sizzix Big Shot Machine 657900
Prima Distressing Tool 890940
Black Large Serif Foam Glitter Alphabet Stickers SPABC182
Adhesive Value Pack 01697-30

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...