Fortsätt till huvudinnehåll

My Minds Eye nyheter CHA / CHA news from My Minds Eye

Idag presenterar vi My Minds Eye's nyheter som de släpper på CHA mässan i Anaheim.

De fortsätter att producera en mängd snygga papper och dekorationer i deras serie Now & Then. I serien ingår flera olika mindre kollektioner där alla matchar varandra.

Här kommer ett smakprov från kollektionen Dorothy som ingår i serien Now & Then:

Now and Then- Dorothy // via My Mind's Eye

Chalk Studio 2 är en uppföljare på den tidigare Chalk Studio o det är snygga papper och dekorationer i svart och vitt. Minnen kommer tillbaka till de gamla tidernas svarta tavlan i skolan.

Chalk Studio II // via My Mind's Eye

I serien Record It! finns flera olika minikollektioner - varje kollektion består av varsitt 6x6 pappersblock, papperstejp (sk washitape), enamel dots, 8x10" word art kit samt kit med fantastiskt fina journaling kort. Så här ser Follow Your Heart minikollektion ut:

Record It//Follow Your Heart//via My Mind's Eye
Record It//Follow Your Heart//via My Mind's Eye
Record It//Follow Your Heart//via My Mind's Eye
Record It//Follow Your Heart//via My Mind's Eye
Record It//Follow Your Heart//via My Mind's Eye
My Minds Eye har massor av produkter som passar perfekt att använda till populära Project Life. De här journalingkorten är superfina att använda som fillers/journalingkort och bakgrunder men även de olika sorters stickers som MME har passar också utmärkt att använda sig av.

Samtliga produkter från My Minds Eye kan förbeställas av våra återförsäljare i vår ÅF-webshop.
----------------------------------
Today it's time for us to show you the new products from My Minds Eyes at the CHA tradeshow in Anaheim.

They continue to launch a bunch of gorgeous papers and embellishments in their serie called Now & Then. In the serie there are several different collections.

Above you can see samples from the collection Dorothy from the serie Now & Then.

Chalk Studio 2 is following up their earlier collection Chalk Studio and contains beautiful papers and embellishments in black and white. Lots of memorys from the blackboard from school comes in my mind.

In the Record It! serie there are different minicollections - each collection contains 6x6 paper pad, decorative tape (some of them calls paper tape for washitape), enamel dots, 8x10" word art kit and journaling cards. The Follow Your Heart minicollection can you see above.

My Minds Eye has lots of producs that can be used for the popular Project Life. The journaling cards are so nice to use as fillers or for ournaling or as backgrounds. You can also use the different kinds of stickers for your Project Life.

All of the new products from My Minds Eye can be pre-ordered by our retailers in our webshop for retailers.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!