Fortsätt till huvudinnehåll

Lisa - ny DT / Lisa - new DT

Idag är det dags att presentera vår tredje nya designer - Lisa
 
 
Lisa bor i Sollefteå tillsammans med sin man, två barn och hunden Tindra. Hon har precis utbildat sig till Apotekstekniker och har fått ett nytt jobb!
 
Sköta om huset, läsa böcker och slänga upp fötterna i soffan och slappa framför tvn är något som Lisa gör när hon inte är kreativ.
 
Kaffe på morgonen är något som är ett måste för Lisa och hon blir glad av familjen, sina vänner och ärlighet. Medan intolleranta människor, orättvisor och stelbenthet är sånt som irriterar henne.
 
Lisa avskyr att försova sig och då blir hela dagen förstörd då hon behöver gott om tid på sig på morgonen. Rutiner är också a och o för henne.
 
När Lisa ska beskriva sig själv med tre ord väljer hon: Humoristisk, ambitiös och vetgirig.
 
Det finns några saker hon inte kan skapa utan och det är halvpärlor, skärmaskinen och limpistolen.
 
Favorittillverkaren är Prima och inspirationen kommer från alla andra som scrappar.
 
Romantik, raka former, blommor och bling brukar som oftast finnas på Lisas alster.
 
Högst upp på hennes pysselönskelista finns just nu en Sizzix Big Shot!
 
Lisa hoppas att hon kan tillföra vårt designteam inspiration och att fler vågar att prova på scrapbooking.
 
Målet för 2014 är att utvecklas! Fotografera mer och skriva lite mer dagbok för att användas i scrappandet är också några mål för året.
 
Ta gärna ett besök till hennes privata blogg!
 
Vi vill hälsa Lisa varmt välkommen till oss på Hobbyworld och vi ser verkligen fram emot att få njuta av hennes alster här i bloggen!
-------------------------------------------------
Now it's time for the presentation of the third new designer for the year - Lisa!
 
Lisa lives in Sollefteå together with her husband, two children and their dog Tindra. She's just finished her education to become a pharmaceutical technician and just got a new job!
 
Taking care of the house, reading books and put up her feet on the sofa and watch movies does Lisa often when she's not creative.
 
In the mornings is coffee important for Lisa to drink and she's happy for her family, friends and honesty while intollerant people, injustice and inflexibility annoys her.
 
Lisa hates to oversleep in the mornings and when she does her day gets ruined. She needs lots of time in the mornings to get her done for the day and routines is important for her.
 
When Lisa shall describe herself in three words she chooses the words: humourus, ambitious and curious.
 
She must have pearls, her cutting machine and the glue gun when she's being creative.
 
Prima is her number 1 manufacturer and her inspiration comes from other scrappers.
 
Romance, straight lines, flowers and bling is often represented on her projects.
 
On top of her wishing list for the moment is a Sizzix Big Shot!
 
Lisa hopes she can inspire others so they wants to try scrapbooking.
 
The goal for 2014 is to be progressive and to take more photos. Writing journals during the year can also be useful in the scrapbooking.
 
Be kind and visit her private blog!
 
We want to welcome Lisa to us at Hobbyworld and we are really looking forward to enjoying her projects here in our blog!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!