Fortsätt till huvudinnehåll

Happy New Year!

På nyårsafton var jag och min man bortbjudna till nära vänner åt oss. Vi hade just kommit hem från Norrland efter en veckas julfirande så jag hann inte med att köpa en gå-bort-present så jag fick helt enkelt svänga ihop något och då blev det ännu ett värmeljusrör men denna gång i nyårstappning. :) Jag gjorde egna små fyrverkerier som fick symbolisera nattens bravader, även om vi själva inte smällde av några raketer. :)

Det är Bodil från Norge som skapat tutorialen.

****************

At New Year's Eve, me and my husband was invited for dinner at our friends place. We had just come back from a Christmas-trip home to the northern part of Sweden, so I did not have time to buy a going-away-gift so I simply hade to come up with something and then it became yet another tea-light-hide-away but this time in the New Year-style. :) I did my own fireworks that was a symbol of the night's escapades, even if we did'nt fired away any fireworks by our selves. :)

Bodil from Norway is the creator of the tutorial.
Material
Bazzill Basics Mono White T10-1001
Prima Marketing Delight PaperPad A4 950774
Spellbinders Nestabilities Standard Circles LG S4-114 
Spellbinders Nestabilities Classic Scalloped Circles LG S4-124 
Martha Stewart Framed Dots Punch Around the Page Set 40-60044
Martha Stewart Glitter Glue 24-pack 40-00011 
Marianne Design Blue and White Paper Roses RB2214 
Artemio Rhinestones Round Clear 11006524
Basic Grey Stickers bas-3984


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!